Velkommen til Staby Kirke

erik ejegod

logo
Der er cirka 700 indbyggere i sognet og Staby hører til Holstebro Kommune. Derudover hører Staby og Madum Pastorat ind under Ringkøbing Provsti og Ribe Stift.

Her kan du finde oplysninger om Staby Kirkes historie, kirkens arrangementer med mere.

Kirken åbner kl 8:00 og lukker kl. 20:00.

24/4 2021: Der er kommet nye restriktioner, I Staby Kirkes skib må der være  50 personer. I Madum Kirke må der være 26 personer. Kirkebetjeningen tæller ikke med ved begge kirker. Der må synges med på salmerne, og det er ikke tidsbestemt, hvornår gudstjenesten skal være færdig. Der er streaming af gudstjenester den 1. søndag i hver måned. Optagelsen kan ses på Staby - Madum Kirkes facebookside, efter gudstjenesten er slut, bliver den slettet.

Mødeliste for Staby - Madum Menighedsråd 2021

Møderne er offentlige og foregår i Staby Præstegård

med undtagelse af menighedsmødet 11/5.

Hvis du vil høre Dagens Ord, så klik dig ind på nærværende hjemmeside. Her kan du for eksempel også synge med på dagens salme sammen med et kor.