Børn i 3. klasse har mulighed for at få undervisning i kristendomskundskab.

Hvad laver minikonfirmanderne?

Når man er med til minikonfirmandundervisning deltager man den 1. søndag i advent i Staby Kirke. Det kan være krybbespil, synge sange eller noget helt tredie.

Derudover får minikonfirmanderne også undervisning i ting, som vedrører kirken: Hvordan den er indrettet, og hvad de forskellige rum hedder.

Der bliver også talt om, hvad man kan bruge kirken til fx: barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse.

Endvidere bliver der stiftet bekendtskab med Bibelen og flere danske salmer.

Nedenstående er blot udsnit af de mange ting, der er foregået i forbindelse

med minikonfirmandundervisningen gennem årene.

Minikonfirmandundervisning, se dagbogen 2014 her.

Minikonfirmandundervisning, se dagbogen 2015 her.

Mini

Minikonfirmandundervisning 2013

Niels Henrik Arendt viser døbefonden og fortæller om den i Staby Kirke. Se også udpluk af dagbogen fra 2013 her.

Minikonfirmandundervisning 2012

Kirken har flere rum, men hvad kaldes de forskellige afdelinger? Her befinder minikonfirmanderne sig i 'skibet', og for bedre at kunne huske benævnelsen, så "ror de afsted i det åbne hav".

Skib

Sogenpræst Pia Lützen stod for minikonfirmandundervisningen efteråret 2012.

Afslutning for minkonfirmander 2010 i Staby Kirke.- Efter et godt forløb med krybbespillet.

Knud Jacobsen fortæller beretninger fra biblen:

Jesus fødsel, Jesus på Geneserats Sø, Den fortabte søn, Den barmhjertelige samaritaner.

Til dette viser Knud mennesker, dyr og huse frem i miniudgave, efterhånden som de forskellige beretninger skrider frem.

Herunder drejer det sig om beretningen om `Den barmhjertelige samaritaner`.

denbarm