Konfirmandundervisning foregår i præsteboligen  på Nørrevej 5, Staby, 6990 Ulfborg.

Hvis man vil konfirmeres og enten går i 7. klasse eller er fyldt 14 år, skal man møde op til den første konfirmandundervisningstime efter sommerferien. Der vil de unge få udleveret en tilmeldingplanket, som de kan tage med hjem og få udfyldt.

Det er helt frivilligt om man vil konfirmeres - man kan deltage i undervisningen og vælge ikke at blive konfirmeret, og man kan vælge ikke at deltage i undervisningen og sove længe onsdag morgen! Men hvis man vil konfirmeres, så er der nogle regler og krav, der skal overholdes.

Der er mødepligt til undervisningen og et vist antal gange, hvor de skal i kirke. ( De unge og jeg beslutter hvor mange gange, man skal gå i kirke, når vi mødes første gang).

Selve konfirmationen holdes hvert år Bededag.

Fremtidige datoer hvor der bliver konfirmation i Staby Kirke - Store Bededag:

27. april 2018
17. maj 2019
8. maj 2020
30. april 2021
13. maj 2022
5. maj 2023
26. april 2024
16. maj 2025
1. maj 2026
23. april 2027

Man kan også vælge at blive konfirmeret i en anden kirke, og så skal man lige undersøge, hvornår denne kirke afholder konfirmation.

Via dette link kan man høre om og læse endnu flere relevante oplysninger angående konfirmation.

Salme anno 2011 Her er teksten på en konfirmandsalme: "Det sker", som er skrevet i 2011 af Leif Rasmussen. Her er noderne til teksten lavet af Hans Holm.

Der er pyntet med blåfresia og pink-farvede nelliker i Staby Kirke.

Fotograf Mikkel Jezequel har taget samtlige nedenstående foto.

Sognepræst Jesper Wiborg Andersen sammen med konfirmanderne anno 2017 foran Staby Kirke.

foto 1

Sognepræst Arne Aa sammen med konfirmanderne anno 2016 foran Staby Kirke.

sta15

Sognepræst Niels Henrik Arendt sammen med konfirmanderne 2015 foran Staby Kirke.

Sognepræst Niels henrik Arendt sammen med konfirmanderne anno 2014 foran Staby Kirke.

2013

Sognepræst Niels Henrik Arendt sammen med konfirmanderne anno 2013 foran Staby Kirke.

images/M_images/gruppefoto2.jpg

Sognepræst Astrid Louise Agerskov sammen med konfirmanderne anno 2012 foran Staby Kirke.

images/M_images/kon1.jpg

Sognepræst Astrid Louise Agerskov sammen med konfirmanderne anno 2011 foran Staby Kirke.

Sognepræst Astrid Louise Agerskov sammen med konfirmanderne anno 2010 foran Staby Kirke.