Velkommen til Staby Kirke

erik ejegod

logo
Der er cirka 700 indbyggere i sognet og Staby hører til Holstebro Kommune. Derudover hører Staby og Madum Pastorat ind under Ringkøbing Provsti og Ribe Stift.

Her kan du finde oplysninger om Staby Kirkes historie, kirkens arrangementer med mere.

’Varm onsdag’

’Aktiv Staby’ og Staby – Madum Menighedsråd er gået sammen om at lave en ugentlig hyggestund i ’Den lille Sal’ i Staby Sognegård hver onsdag fra 9:30. Enhver er velkommen og man kan komme og gå som det passer ind i eget program. Vi starter i år den 4. oktober, og forløbet strækker sig hen over vinteren frem til engang i marts.

Mødeliste for Staby - Madum Menighedsråd
Se oversigt her.

Hvis du vil høre Dagens Ord, så klik dig ind på nærværende hjemmeside. Her kan du for eksempel også synge med på dagens salme sammen med et kor.